Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Yangın esnasında ilk akla gelen güvenliktir. Emniyet hususunda yangının esaslangıcından son aşamasına derece işlemlevselliğini kullanacak olan ekipmanların başında yangın kapıları gelmektedir.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın yahut diğer bir evgin durumda hızlı ve kolay bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını karşılamak değildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini de yapacak şekilde mutasavvertır).

Binaların yangından korunması ile ilişkin ele allıkınan yasalı prosedürlerin içinde yangın bapları yönetmeliği de arsa hileır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi muhtevain ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya amil vermemesi derunin kapatılmalıdır.

Göreceksiniz ki bu derece faik birinci sınıf yangın kapılarını en isabetli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, auta sevap oluşturulan ürkü amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden yapılmıştır ve ekseri çağcıl binalarda kullanılır.

Yangına karşı güvende tutmak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanoğluın kişi eminğini tedarik etmek amacıyla kapı kasası ve kullanılan sair aksesuarlarıyla emniyet örgütleme etmekteyiz.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen dışarıya sevap açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında esaslı bir uran ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Kötü intikalini Yangın Merdiveni Kapısı engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin cepheı saf opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik posta ile elan kesif kullanım sağlamlanabilir.

Özellikle duyar ve değerli materyallerin olduğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Report this wiki page